De werkwijze van Mevrouw de Hond: verantwoord uitlaten

Uw hond is deel van uw gezin, een trouwe metgezel en maatje. Daarom verdient hij of zij de best mogelijke zorg en aandacht. Mevrouw de Hond neemt de uitlaatservice zeer serieus. Er wordt vanaf de eerste keer al goed gekeken naar de toegevoegde waarde die er mogelijk is voor uw hond. Plezier maken, vrijuit bewegen en goed contact met andere honden, is het uitgangspunt en een van de belangrijkste doelstellingen van de uitlaatservice. Daarnaast staan de wensen van u als baasje centraal. U kunt bij het kennismakingsgesprek al uw wensen kenbaar maken en uw vragen stellen. Ik houd u regelmatig op de hoogte van de avonturen van uw hond bij de uitlaatservice d.m.v. foto’s, video’s en berichten. Deze kunnen, als u dat leuk vindt, ook getoond worden op de Facebook pagina van Mevrouw de Hond.

Daarnaast kijk ik nauwkeurig of uw hond binnen de roedel past en zich er prettig voelt.

Op de verschillende pagina’s die vallen onder de uitlaatservice kunt u meer informatie vinden over de werkwijze tijdens een wandeling.

Mijn kennis over de opvoeding van puppy’s breng ik onder bij de dienst Puppy Service. Een jonge hond kan niet al te vroeg mee in de roedel omdat hij nog niet volgroeid is; de Puppy Service is een leuke en handige service om de hond hierop voor te bereiden. Mocht uw hond, om bijzondere redenen, niet geschikt zijn voor het uitlaten in een roedel, dan biedt Mevrouw de Hond u individuele wandelingen aan. Hierbij wordt de wandeling afgestemd op de hond om te zorgen dat deze er ook zoveel mogelijk van kan genieten.