ALLE ENERGIE KWIJT KUNNEN,

TUSSEN DE BOMEN EN STRUIKEN

EEN ROEDEL VAN VRIENDEN,

MAAKT VAN HONDEN EEN HECHTE GROEP

FIJN ROND BANJEREN,

RELAXEN IN DE NATUUR.

De uitlaatservice van Mevrouw de Hond

Een honden uitlaatservice is tegenwoordig een heel gewoon begrip geworden in Nederland. Maar waarom eigenlijk? De uitlaatservice heeft meerdere voordelen voor zowel u als uw hond. Het geeft uw hond alle gelegenheid om veel te bewegen, contact te hebben met andere honden, plezierig te spelen en dus optimaal te genieten van zijn of haar leven. Een gelukkige hond, een tevreden baas!

Alles waar uw hond behoefte aan heeft

Lekker bewegen

Honden hebben veel beweging nodig. Bij te weinig beweging of uitdaging, kan een hond onrustig of overactief worden in huis. Dit is niet alleen lastig voor u als baas, maar ook frustrerend voor uw hond zelf. Met een privé uitlaatveld , met bos en grasland, biedt Mevrouw de Hond alle ruimte om vrij te bewegen en zo alle energie kwijt te kunnen.

Het oefenen van de hondentaal

Een hond die sociaal is naar andere honden is heel fijn. Door regelmatig contact te hebben met andere honden, blijft de hond goed in de sociale vaardigheden. Honden, die alleen maar met mensen omgaan verliezen een beetje de ‘hondentaal’ die honden onderling spreken, waardoor ze angstig of agressief gedrag kunnen gaan vertonen naar soortgenoten toe. Honden die meegaan met een uitlaatservice spreken die  ‘hondentaal’ vaak heel goed. Ze gaan met uiteenlopende rassen om, die er stuk voor stuk heel verschillend uitzien. Ze kunnen elkaars gedrag goed aflezen.

Een echt uitje

Voor honden is de uitlaatservice echt een uitje! Ze worden opgehaald met de uitlaatservice bus en gaan samen met hun bekende hondenvriendjes naar het landje. Omdat het landje is omheind, kunnen alle honden loslopen. De jonge honden kunnen ravotten, spelen en rennen erop los. De rustige honden snuffelen lekker tussen de struiken, ze volgen de sporen van muizen en andere dieren die ’s nachts op het landje zijn geweest. Oudere honden slenteren heerlijk ontspannen mee met de groep. Als ze moe zijn kunnen ze even fijn in de zon gaan liggen of lekker rollen in het gras.

Ontspannen en voldaan

Er staat altijd een grote bak vers water op het landje om uit te drinken.  Ook staan er verschillende zwembadjes om in af te koelen of gewoon lekker te spetteren met water! Na ruim een uur zijn alle honden lekker moe en gaan ze weer terug in de bus. Als beloning krijgen ze nog een brokje. Alle honden worden vervolgens één voor één weer thuisgebracht. Sommige vallen al in de bus in slaap, heerlijk ontspannen en voldaan. Thuis wacht misschien nog een bakje voer en dan kruipen de honden weer tevreden in hun mandjes.

Waarom een uitlaatservice?

De uitlaatservice van Mevrouw de Hond staat graag voor u klaar om u te helpen! Als hondeneigenaar is het mogelijk dat u uw hond niet altijd kan geven wat hij of zij nodig heeft. Vaak is dit iets waar u niets aan kunt doen.

Zo kan het zijn dat u:

    • het druk heeft met werk,
    • kleine kinderen hebt,
    • ziekt bent,
    • geen losloopgebied in de buurt heeft
    • of dat er weinig andere spelende honden in de buurt zijn

Mevrouw de Hond staat 5 dagen per week graag voor u klaar om te zorgen dat uw beste vriend niets tekort komt.